Game of Thrones -pelissä kuullaan tv-sarjan tähtiä

Telltale-tiimi julkaisi Game of Thrones -sarjasta ensimmäisen pelikuvaa väläyttävän trailerin.

Pätkässä vilahtavat niin Cercei Lannister kuin Ramsay Nietos. Hahmoja ääninäyttelevät tv-sarjasta tutut Lena Heady ja Iwan Rheon. Lisäksi ykkösosassa kuullaan ainakin Peter Dinklagen esittämää Tyrion Lannisteria ja Natalie Dormerin Margaery Tyrelliä. Tekijöiden mukaan näyttelijöitä on muitakin, mutta hahmot paljastetaan myöhemmin.

Game of Thrones -seikkailupeli sijoittuu tv-sarjan kauden kolme loppuun ja päättyy ennen kauden viisi alkua. Tarinassa keskitytään Forrester-suvun seikkailuihin. Sukua ei ole nähty HBO-sarjassa, mutta Kauniiden ja rohkeiden lisäksi Forresterit esiintyvät myös kirjoissa, sillä suku mainitaan Lohikäärmetanssissa yhtenä Glovereiden vasalleista. Gloverit hallitsevat Syväsalon linnavuorta ja vannovat uskollisuuttaan Starkeille, mikä tekee myös Forrestereista Starkien vasalleja. Forrestereiden linnoitus sijaitsee Susimetsän reunalla Talvivaarasta kaakkoon.

Pelissä seurataan viittä eri Forresterin jäsentä. Hahmot kuuluvat joko suoraan sukuun tai ovat tiukasti sidoksissa siihen. Tekijätiimi perustelee ratkaisua sillä, että uusien hahmojen myötä tarinassa voidaan säilyttää yllätyksellisyys, vaikka juoni sidotaankin HBO:n tv-sarjaan. Sarja toimii tavallaan kulissina pelijuonelle, joka kuulostaa teemaltaan  valtaistuinpelimäiseltä. Tarkoituksena on estää Starkien alamäkeä vetämästä Forresterin sukua mukanaan.

Kuusiosaisen Game of Thrones -seikkailupelin Iron from Ice -osa ilmestyy ennen vuoden loppua. Peli on tarkoitus julkaista episodityyliin aivan kuin Telltale Gamesin Walking Dead- ja Wolf Among Us -sarjat.