Gran Turismo 2

Arcade-vihjeitä.

Pelaa ensin ajotestit toiselta CD:ltä. Sitten ota kakkoslevy (arcade CD) ja pelaa mediumtasolla kaikki radat läpi. Muutaman pelikerran jälkeen autojen valintaruutuun ilmestyy S Class, jossa on Aston Martin V8 Vantage, Venturi Atlantique 400, Renault Clio V6 ja muuta nannaa. Voit myös tietysti pelata vaikeimmallakin tasolla.

Jos haluat saada starttirahaa siedettävässä ajassa, niin osta aluksi vaikka Mitsubishi FTO GR '94. Ajele pikkukisoja kunnes olet virittänyt autosi niin, että siinä on 252 hv ja 1092 kg ja menee machine testin 1000 m 22 sekunnissa. Sitten hanki I-B-kortti ja etsi kisoista Grand Touring Car Trophy Open for Entries -kohta ja Red Rock Valley -kisa, joka on melko helppo. Kun voitat, saat 10.000 ja uuden auton, jolla voit ajaa Grand Valleyn ongelmitta. Kun voitat, saat 20.000 ja auton, jonka arvo on 250.000.

Ja sitten vielä hyviä vihjeitä.

Saa kultamitali A-luokan ajokokeesta, niin pääset Dodge Concept Car -moodiin.

Voita GT League, Rally tai Special Event. Myy sitten bonusautosi ja aja circuit taas. Aja nelivetojen 2 kilpailua, saat Nismon jonka virität muuten huipuksi, paitsi että 4. turbo puuttuu. Aja sillä GT Eventiä, saat 250.000:n auton helposti.

Superlisenssi: aja lisenssit tässä järjestyksessä: A, B, International A, International B, International C.

Event Synthesizer -kilpailu: Aja superlisenssi saadaksesi Event Synthesizer -kilpailun GT-kauteesi.

Kaikki radat Arcade-peliin: aja kaikki lisenssit 2 CD:ltä mukaanlukien superlisenssi.

Tekijät: voita joka ikinen GT-kilpailu arcade-CD:ltä nähdäksesi tekijäluettelon.

Lisää aiheesta