GTA2 [8]

Jonkinmoisen legendan maineen saaneen Grand Theft Auton jatko-osa tarjoaa tuhtia toimintaa. Vaikka henki ei lähdekään yhdestä luodista, saattaa tulitus joskus tuntua ylivoimaiselta. Silloin kannattaa muistaa seuraavat neuvot.

Poliisitkin voivat olla ystäviäsi, etenkin kun joudut menemään kiukkuisen jengin alueelle ja tarvitset ylimääräistä tulivoimaa. Kun jengi hyökkää kimppuusi, pidä huolta, että poliisi on aivan lähettyvillä. Jepari alkaa nimittäin ampua jengiläisiä, kunhan itse et aloita räiskimistä.

Mikäli sinulla ei ole kiirettä mihinkään, kannattaa jäädä notkumaan aselöydöksen viereen. Se ilmestyy uudelleen hetkisen kuluttua. Näin voit täydentää ammusvarastoasi mukavasti.

Kerää pieniä GTA2-logoja, niin saat avattua bonustehtäviä.

Ajellessasi ympäri kaupunkia, tarkkaile silmä kovana ympäristöä. Jos satut näkemään ramppeja, ja haluaisit tietää mihin niistä pääsee, aja niihin kovalla vauhdilla. Lähes aina ne johtavat paikkaan, jossa on jokin erikoisbonus.

Poliisit saattavat ärsyttää suunnattomasti roikkumalla kiinni takapuskurissa. Parhaiten pääset niistä eroon, kun pysäytät auton, odotat että poliisit nousevat autostaan ja sen jälkeen kaasutat tiehesi. Lopullisesti poliisit eivät tällä tavalla kaikkoa, mutta saapahan edes vähän aikaa ajella rauhassa. -mä

Lisää aiheesta