Guilty Gear X (PS2)

Testament ja Dizzy: Naputtele "Press Start" -ruudussa alas, oikea, oikea, ylös, Start. Testament aukeaa ilman koodia, kun läpäiset Arcade-moodin tai saavutat tason 20 Survival-moodissa. Dizzy aukeaa ilman koodia, kun saavutat tason 30 Survival-moodissa ja päihität Dizzyn.

Guilty Gear -moodi: Saavuta taso 100 Survival-moodissa ja päihitä viimeinen vastustaja. Voit avata Guilty Gear -moodin myös toisella tavalla. Avaa Testament ja Dizzy. Läpäise Arcade-moodi siten, että et häviä ainuttakaan minuutin mittaista erää. Voit käyttää mitä tahansa erä-asetusta ja vaikeustasoa. Taistelijoita muuttava Guilty Gear -moodi vaikuttaa kunnolla vain Ky Kiskeen. Uusien hyökkäyksien ohella hän änkyttää ja ryömii maassa.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus