Halo 2 (Xbox)

Foundation-moninpelikenttä: Läpäise yksinpeli millä tahansa vaikeustasolla ja suorita yksi tekemättä jäänyt tutoriaalin liike viimeisessä kentässä. Helpompi tapa: mene Xbox Liveen ja saat kentän automaattisen päivityksen mukana.

Vaihda ruudun jakoa kaksinpelissä: Xboxin 16:9-laajakuvatilassa Halo 2 jakaa ruudun pystysuoraan ja 4:3-tilassa vaakasuoraan ykkösosan tyyliin. Tee muutokset Xboxin asetusvalikossa.

Päihitä Tautarus helposti: Kun Tautaruksen huomio kiinnittyy johonkin kamuun, nappaa maassa lojuva energiamiekka. Iske Tautarusta nopeasti selkään sopivan tilaisuuden tullen. Rämpytä liipasinta ja Tautarus ei ehdi tekemään mitään.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus