Harry Potter and the Chamber of Secrets (PSone, PS2, GameCube ja Xbox)

Nimbus 2000 -luuta: Mene toisena koulupäivänä huispaustreeneihin. Läpäise harjoitukset vähintään B-arvosanalla ja saat lentävän Nimbus 2000 -luudan. Saat laskeutua vain ruoholle ja koulun sisällä ei voi lentää.

Helppoja Bertie Bottin jokamaunrakeita

Kun poistut Rohkelikon tornista, näet esineen nurkassa. Mäjäytä sitä flipendo-loitsulla ja paikalle ilmaantuu kolme raetta. Mene nurkan taakse ja tallustele vähintään kolme askelta. Palaa takaisin ja sinkoa flipendo uudestaan. Voit lypsää rakeita niin paljon kuin tarvitset.

Lennä Tylypahkan yläpuolella olevien renkaiden läpi. Sininen rengas antaa kymmenen raetta, punainen kolme raetta, vihreä kaksi raetta ja keltainen yhden rakeen.

Ronin talon ladossa on työkalupakki. Läjäytä pakkia flipendolla aina kun se liikkuu itsestään ja saat rakeita.

Helppoja pisteitä: Tuhoa Salaisuuksien kammion maalauksia. Saat sata pojoa per laaki Rohkelikolle.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus