Harvest Moon: A Wonderful Life (GameCube)

Kissa: Ystävysty Romanan kanssa ja puuhastele normaalisti kakkoskappaleen syksyyn saakka. Herää myöhään ja Romana tuo kissan.

Ankkoja: Osta lampi Takakuralta. Herää vaimon jälkeen kakkoskappaleen kesällä.

Pässi: Van myy pässin keväällä.

Ilmaista rahaa: Tarvitset tiineen lehmän ja härän. Osta lehmälle miracle potionia farmin härkä-toiminnolla. Tilausta täyttävä Takakura kertoo, että lehmä on jo paksuna. Takakura maksaa takaisin kaksi ja puoli tonnia litkusta, jota et ole ehtinyt vielä maksamaan.

Monista ruby spice: Mene keittiöön, poimi mikä tahansa resepti ja valitse vain ruby spice. Paina starttia ja saat toisen ruby spicen. Toista rahatarpeen mukaan.

Päivitä puu helposti S-tasolle tartanilla: Ota viljan siemeniä ja päivitä ne S-tasolle UP-speedillä. Valitse B-tason puu päivitettäväksi ja laita se tartanin ensimmäiseen koloon. Laita S-tason siemenet toiseen koloon. Käytä tartania ja saat halvalla S-tason puun.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus