Hustle Kings (PS3)

Biljardipeleillä on yli 500 vuotta yläluokan sävyttämää historiaa takanaan, joten lajivalikoima on sen mukainen. Hustle Kings keskittyy kansan syvien rivien harrastamiin helppoihin ja nopeisiin pool-lajeihin: amerikkalaiseen kasipalloon ja ysipalloon. Muut pelimuodot ovat Hustle Kingsiä varten keksittyjä virtuaalivariaatioita.

Pallot käyttäytyvät pöydällä aidosti, joten tärkein asia on kunnossa. Aitoa bilistä enemmän pelanneen kaverini mielestä aloituskasan pitäisi hajota hiukan railakkaammin, mutta se on pientä. Kepin asentoa saa rukata vapaasti, joten hyppylyönnit ja ohitukset kierteellä kuuluvat valikoimaan. Kierteen asettamisen jälkeen isku tehdään tatin alhaalta ylös -napautuksella, joka saattaa vielä pilata hyvän suunnitelman.

Uramoodissa kepitetään koneen kontrolloimia bilistaitureita. Ottelusuman lomassa kokeillaan taitolyöntejä ja muita bilis-aiheisia minipelejä, kuten pussittamista aikaa tai lyöntirajaa vastaan. Voitot ja hienot lyönnit palkitaan taitopisteillä, jotka vaihdetaan uusiin keppeihin, vinkeisiin pallosetteihin ja moninpelihahmoihin. Nettimatseissa voi laittaa pinkan taitopisteitä peliin, jos haluaa otteluun tavallista enemmän panosta.

Vaikeustaso riippuu pitkälti siitä, miten pitkiä tähtäysapuviivoja käyttää. Viivat näyttävät jopa ensimmäisen kimmokkeen suunnan, joten pussittaminen sinänsä on helppoa. Tai sitten ei, jos viivat kytketään kokonaan pois päältä, jonka jälkeen amatöörien peli myös näyttää amatöörien peliltä. Helppoa tai haastavaa, Hustle Kings hoitaa homman kotiin. Jäin kaipaamaan vain pöydän ympärillä hääriviä pelaajia.

84