Juhlista parhain osa 8

Kyöpelit-gaalaa vietettiin tänä vuonna jo kahdeksannetta kertaa helmikuun alussa. Juhla kokosi yli 220 vierasta Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Virosta.

Juhlaa vietettiin Pelit-lehden kustantajan, Sanoma Magazines Finlandin uusissa toimitiloissa Helsingin Lapinmäentiellä. Suurin osa vieraista ei vielä ollut toimituksessamme käynyt, joten gaalaan yhdistyivät myös tupaantulijaiset.

Gaalassa jaettiin KyöPelit-pystit menneen vuoden parhaille peleille, lisäksi Figma eli Suomen Peliohjelmisto- ja Multimediayhdistys jakoi platina- ja kultalevyt eniten myydyille peleille.

Gaalan juonsi omaan tyyliinsä televisiosta tuttu Miss Komedienne Krisse Salminen, joka kiinnitti erikoista huomiota komeisiin vieraisiimme, leikitti seuraleikkejä ja heitti herjaa omasta taikurimiehestään ja lapsestaan. Takuuvarmasti naurattava Krisse oli vieraittemme mielestä luonnossa vielä hauskempi kuin telkkarissa.

Naurattamista jatkoi taikuri Martti Vannas, jonka vatsastapuhuminen meni peräti ”avustajien” huulisynkkaan.

Kyöpelit-gaalasta on tullut myös pukujuhla: peliala käyttää harvinaista tilaisuutta hyväkseen ja panee parasta päälle, naisten juhla-asut olivat erittäin kauniita ja viimeisen päälle harkittuja. Silti juhla on kaikkea muuta kuin jäykkä. Kaikilla oli hauskaa ja tänä vuonna naurua riitti koko ohjelman ajan.

Lisää aiheesta