Jungle Strike

(Pelit 2/95, Amiga 75 pistettä.) Jungle Striken perusidea ja toteutus on tuttu Desert Strikesta: isometrinen, sivuvinkkelistä tiirattava sopivasti strateginen räiskintä. Grafiikka on vaihtelevampaa ja pelattavuutta piristävät helikopterin lisäksi ohjastettavat moottoripyörä, ilmatyynyalus ja hävittäjä.

CD-versiota on siunattu uskomattoman ponnettomasti näytellyillä videopätkillä. Näyttelijäntyö on parhaimmillaan sitä luokkaa, että voidaan puhua tahattoman komiikan mestariteoksesta.

Grafiikka täyttää tehtävänsä, mutta on kokonaisuutena keskinkertaista. Räjähdykset eivät vakuuta ja äänet ovat kurjat. Helikopterin propellien sätkätys käy tanakasti hermoille, eikä CD-levyä käytetä lainkaan äänitaustan kohentamiseen.

Kontrollit vaativat tiuhaa näppäimistön haromista. Kahden napin ohjain sentään huomioidaan, mutta joku olisi voinut vihjata Gremlinille nelinappisten ohjaimien olemassaolosta. Tuolloin kontrollit olisi voitu virittää originaalia vastaaviksi, jolloin peliä olisi pelannut huomattavasti mieluummin.

78