Kotimainen Urban Empire -kaupunginhallintapeli ilmestyi Steamissa

Tamperelainen Reborn Games julkaisi Urban Empire -kaupunginhallintapelin Steamissa. Todennäköisesti rebornilaiset mahtuvat samaan baariin Colossal Orderin porukoiden kanssa, sillä pelintekijät korostavat, että Urban Empire on ennen kaikkea kaupunginhallinta- eikä kaupunginrakennuspeli. 

Urban Empiressä on neljä viisihenkistä perhedynastiaa, ja pelaaja toimii pormestarina yhdessä kuvitteellisen Swarelia-maan kaupungeista. Kaikilla perheenjäsenillä on omat tavoitteensa ja agendansa, joiden kanssa joutuu jatkuvasti tasapainoilemaan. Pelaaja johtaa kaupunkia parhaaksi katsomallaan tavalla: vaikka luottamalla demokratiaan tai määräämällä kaikesta itsevaltiaana. Tehtävänä on suunnitella kaupungin infrastruktuuri ja kaupunginosat, väitellä poliittisista päätöksistä kaupunginvaltuustossa. Kun järkikeinot eivät toimi, poliittisia vastustajiaan voi myös kiristää tai lahjoa.

Urban Empiressä hallitaan kaupunkia ja sen kansalaisia viidellä eri aikakaudella Euroopan historiassa, vuodesta 1820 vuoteen 2020.  Aikakausi vaikuttaa niin tavoitteisiin, tapahtumiin kuin haasteisiinkin. 

Tekijät esittelevät peliään julkaisuperjantaina Twitchissä kello 18