Kuulokemikrofoni (Xbox 360)

www.xbox.com/fi-FI/hardware

Valmistaja: Microsoft

Hinta: noin 24 euroa

Muuta: Tulee Xbox 360 Premium -paketin mukana

Uudelleen muotoillun kuulokemikrofonin näkeminen oli valtaisa helpotus Live-veteraanille. Ekan Xboxin korvan taakse kiinnitettävän kuulokemikin pitäminen päässä vähänkään pidempään muistutti kidutusta mutta sattui enemmän.

Uusi malli on huomattavasti perinteisempi. Sanka kulkee oikeaoppisesti päälaen yli. Kuuloke on vain toiselle korvalle, eikä vastakkaista korvalehteä enää raasteta kiinnityksellä, nyt tuki tulee nätisti korvan yläpuolelle. Pehmustettu, lyhyen elastisen varren päässä oleva mikki vaikuttaa yhtä herkältä kuin vanhakin.

Parannuksena vanhaan kuulokemikin saa toimimaan ongelmitta myös langattoman ohjaimen kanssa. Piuha tulee kiinni omalle paikalleen ohjaimen etureunaan liitännällä, jossa on samalla äänenvoimakkuuden säätö ja mikrofonin hiljennys.

Hohtavan valkoinen kuulokemikki tuntuu monta pykälää vanhaa mallia laadukkaammalta. Enää ei ole tarvetta etsiä kolmannen osapuolen malleja tai viritellä kännykän hands-freetä Liveä varten.

Lisää aiheesta

  • Steelseries 7H & Steelseries Spectrum 5XB

    Steelseriesin Siberia-kuulokkeet yllättivät äänenlaadullaan. Yltävätkö valmistajan muut luurit samalle tasolle?

    Pelikuulokkeita änkeää nykyään joka tuutista. Erilaisia tuotesarjoja on niin paljon, että hitaampi ei pysy kyydissä. Siberia-kuulokkeiden rinnalle on tarjolla muun muassa…
  • Roccat Kone+

    Roccat viilaa esikoishiirensä entistä ehommaksi.

    Alkuperäinen Kone on hyvä pelihiiri, joka kärsii yhdestä isosta ongelmasta: rotta ei inahdakaan ilman ajureiden asentamista. Roccat palaa vanhan suosikin pariin plus-mallissa, ja tällä kertaa myös ajuriongelmaan on paneuduttu. Hiiri toimii…
  • Logitech G110

    Logitechin G-sarjan näppäimistö asuu monen pelaajan kotona. G110 on uusversio parin vuoden takaisesta G11-pikkuvelimallista.

    Makropainikkeilla varustettuja pelinäppäimistöjä on nykyään joka lähtöön, mutta Logitech ehti markkinoille ensimmäisten joukossa. Sen takia etenkin monen…