Libero Grande

Lisää pelihahmoja myönteisesti erilaiseen jalkapalloiluun:

Pelaaminen Gregorio Zonarasin pöksyissä onnistuu, kunhan väännät arcaden läpi tavallisella vaikeustasolla. Arnold Lang on kuin Mikael Forssell, sillä kaveri ei tunnu osaavan pelata otteluita maalamatta. Hanki 8 000 pistettä Challenge 9 -pelissä ja olet Arnold Lang.

Roland, Edgard Cailaux, Power Gardner ja Gerard Wells ovat kaikki kovia pelimiehiä. Ukoilla pääsee pelailemaan, jos International Cup on hakattu läpi kaikilla maajoukkueilla. Muista, että tällöin on käytettävä normaalia vaikeustasoa.

Ruprecht Goes saadaan esiin pelaamalla Challenge 9 -pelin viimeiset kolme valintaa saataville.

Ei sovi unohtaa ilmiömäistä David Magellania, joka jaksaa aina ihastuttaa fanejaan. Jos olet yksi heistä, pelaa läpi Challenge 9 -peli 1150 pisteellä ja kaikilla vaikeustasoilla.

Viimeisenä, muttei toki vähäisimpänä on mainittava Maurice Poulenc. Synnynnäinen ratkaisija aktivoidaan pelaamalla tasainen 100 pisteen tulos vapaavalinnaisella joukkueella tietokonetta vastaan.

Tästäkin pelistä löytyy oma Ranska 1998 -pelitila. Valitse International Cup ja korosta New Game/Continue-valinta. Pidä sitten L1+L2+R1+R2 pohjassa ja paina ympyrä. Kaikki joukkueet ovat nyt maailmanmestaruuskisoja vastaavassa muodossa.

Lisää aiheesta