Lock's Quest (DS)

Lock’s Quest on netissä flash-peleinä läpimurtonsa tehneen Tower Defence -strategiagenren DS:lle pimpattu käännös. Toimintapuzzlen ideana on pystyttää torneja aivottomina massoina etenevien vihollisten eteen.

Tehtävät jakaantuvat kaksivaiheisiksi: ensin rakennetaan linnoituksia muureista ja torneista ilkeän lordi Agonyn joukkoja vastaan. Varsinaisen taistelun aikana korjataan rakennelmia ja hakataan piirittäjiä tarpeen mukaan. Piirittäjät tunkevat päälle yhtä ja samaa reittiä, jotta niille voi rakentaa muuripätkistä ja puolustustorneista ansapaikkoja.

Alun läpihuutotaisteluiden jälkeen alkaa piirityksiin tulla herkullista pakokauhua. Vastustajia tunkee kohti joka suunnalta, muureilla juostessaan joutuu nopeasti päättämään, minkä sotakoneista yrittää korjata ensimmäisenä. Vihollisten tunkeutuessa lopulta muurien läpi, ei voi kuin toivoa sekuntien kiitävän nopeammin, jotta eräkello kilahtaisi ja pääsisi jälleen rakennusvaiheeseen kehittämään puolustusta.

Käännöksenä Lock’s Quest on onnistunut, hauska ja kevyellä tarinan tapaisella kuorrutettu paketti. Minulle mekaniikka on verkossa puhkipelattu, joten vanhan pullan maku tulee suuhun rusinoista huolimatta.

81

Lisää aiheesta