Mad Catz Z-Chuk Blaster

www.madcatz.com

Koolla ei ole väliä, jos tekniikka on kunnossa. Parhaimmissa tykeissä nämä ominaisuudet yhdistyvät.

Vaikka suurin osa Wiin lisäohjaimista on turhia muovihäkkyröitä, joskus tarvikevalmistajilla välähtää. Mad Catzin elämää suurempi pistooliohjain ei ole pelkkä pyssyä muistuttava kuori, sillä aparaattiin on integroitu Nunchuk-ohjain. Wiin peruskäyttö on jouheampaa Nuntsalla terästetyn Gunmoten avulla, sillä kaksi erillistä ohjainta on tungettu samoihin kuoriin hämmästyttävän onnistuneesti. Pistoolin pohjaan sijoitetun liittimen avulla laitteeseen voi kytkeä myös ulkopuolisen Nuntsakkeen, jos elämästään haluaa välttämättä tehdä vaikeampaa.

Wiimote on riisuttava silikonisuojasta, Motion Plussasta ja rannelenkistä ennen liittämistä pistooliin, sillä kapulalle varattu tila on erittäin ahdas. Aseen oma Nunchuk on siroteltu ympäri runkoa. Iskurin tilalle asennettu tatti vapauttaa vasemman käden, mutta tassua tarvitaan piipun tukemiseen. Nuntsan liipaisimet on tungettu etutukin molemmille puolille, joten luonnollinen asento löytyy noin nanosekunnissa. Gangstoja tämä saattaa sylettää, sillä mutkaa ei voi roikottaa wiileästi poikittain ja räimiä yhdellä kädellä. Wiimoten tärkeimmät painikkeet on jaoteltu järkevästi. A-painike on omana liipaisimenaan B-vetimen alapuolella.

Jämerän kokoinen tussari istuu mukavasti raavaan miehen käteen, mutta lapsen kätösille kaliiperi on liian jytky. Kookkaasta rakenteesta on hyötyä, sillä tukeva muovimutka ei nitise, vaikka kahvaa puristaisi tiukastikin. Pistooli parantaa myös ergonomiaa, sillä tähtäily ei rasita rannetta läheskään niin paljon kuin kapulan roikottaminen. Pyssykkä on aavistuksen etupainoinen, mutta tämän kokoista tykkiä on toisaalta tarkoituskin käsitellä kaksin käsin.

Neitimäisen kaukosäätimen sijaan ruutua on huomattavasti mukavampi tähtäillä Moukarimies-kaliiperin joukkotuhoaseella, josta Robocopkin olisi kateellinen. Kahden erillisohjaimen toiminnallisuus on sullottu aseen näköiseen koteloon niin hyvin, että pistoolikuorella pelaa muitakin pelejä kuin valopistoolivariantteja. Mutka toimii myös nettisurffailussa, sillä sihtiä voi parantaa virtuaalinäppistä ammuskelemalla. Vielä kun rakkineen saisi kromisena, niin se pääsisi nukkumaan tyynyni alle.

Lisää aiheesta

  • Steelseries 7H & Steelseries Spectrum 5XB

    Steelseriesin Siberia-kuulokkeet yllättivät äänenlaadullaan. Yltävätkö valmistajan muut luurit samalle tasolle?

    Pelikuulokkeita änkeää nykyään joka tuutista. Erilaisia tuotesarjoja on niin paljon, että hitaampi ei pysy kyydissä. Siberia-kuulokkeiden rinnalle on tarjolla muun muassa…
  • Roccat Kone+

    Roccat viilaa esikoishiirensä entistä ehommaksi.

    Alkuperäinen Kone on hyvä pelihiiri, joka kärsii yhdestä isosta ongelmasta: rotta ei inahdakaan ilman ajureiden asentamista. Roccat palaa vanhan suosikin pariin plus-mallissa, ja tällä kertaa myös ajuriongelmaan on paneuduttu. Hiiri toimii…
  • Logitech G110

    Logitechin G-sarjan näppäimistö asuu monen pelaajan kotona. G110 on uusversio parin vuoden takaisesta G11-pikkuvelimallista.

    Makropainikkeilla varustettuja pelinäppäimistöjä on nykyään joka lähtöön, mutta Logitech ehti markkinoille ensimmäisten joukossa. Sen takia etenkin monen…