Madden NFL 2003

Seuraavalla tempulla saa treidattua itselleen minkä tahansa pelaajan. Franchise-moodissa luo uusi quarterback ja anna kaikille kyvyille arvoksi 99. Tämän jälkeen anna injury ja stamina kyvyille arvo 0, mikä ei vaikuta pelaajan kokonaistasoon. Ota pelaaja omaan joukkueeseesi vapaana agenttina, jonka jälkeen voit käydä kauppaa minkä tahansa joukkueen kanssa mistä tahansa pelaajasta. Mitään hätää ei ole edes siinä vaiheessa, kun pelaat joukkuetta vastaan, jossa on luomasi superpelaaja. Muutaman pelinavauksen jälkeen tämä joko loukkaantuu tai otetaan pois kentältä, koska kunto ei riitä pelaamiseen.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus