Mafia [2]

Pelin läpäisemällä tulee pelattavaksi Free Ride Extreme -moodi, jossa käyttöönsä saa uusia autoja, eikä poliisia tarvitse pelätä. Extreme tarjoaa lisäpelattavaa 19 tehtävän verran.

Helppo tapa ansaita rahaa extreme-moodissa on valita jokin todella nopea auto ja lähteä ajamaan maaseudulle. Pysyttele päätiellä ja pidä huolta, että mittarissa on koko ajan yli 70 mailia tunnissa. Jokaiselta sekunnilta kun vauhti pysyy kovana, kukkaroon napsahtaa satanen. Koko reissulta kertyy jota kuinkin tasan 10 000 dollaria, jos kaikki menee hyvin.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus