Mafia

Kilpailun voittaminen onnistuu seuraavalla tempulla. Aja ensimmäisen tarkistuspisteen luo ja hiljennä vauhtia. Kivien takana on lyhyt hiekkaosio, josta voi ajaa suljetulle tielle. Tavallisesti kyseessä on tietenkin väärä reitti, eikä kierros täyty. Seuraavalla kikalla kuitenkin onnistaa.

Aja aivan tien päähän vähän Dunniel-kyltin ohitse, josta saa tarkistuspistetiedon, ja valitse sen jälkeen Replace Car (normaalisti numeronäppäimistön nolla). Maali on sen jälkeen vain muutaman sentin päässä. Tämä täytyy tehdä viisi kertaa, ja onnistuessaan johtaa vähän alle kuuden minuutin lopputulokseen. Kannattaa vain pitää huolta siitä, ettei törmäile mihinkään suljetulla tiellä, koska Replace Car ei välttämättä toimi siellä tai sitten se heittää auton takaisin ensimmäiselle tarkistuspisteelle.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus