Magic Made Fun (DS)

Kukapa ei taikatempuista pitäisi? Ennen vanhaan taikurioppilaat joutuivat opiskelemaan ammattinsa kauhtuneista kirjoista ja mystisistä kääröistä. Nykyvelhot loksauttavat auki taskukonsolinsa.

Magic Made Fun (jenkeissä Master of Illusion) on silmänkääntömateriaalia kolmessa osassa: temppuja, joissa DS juksaa sinua, temppuja, jotka peli opettaa sinulle, ja joilla juksaat kavereita sekä taikatemppuilutaitoja harjaannuttavia minipelejä.

Yksin nautiskeltavat hämäystemput ovat vanhoille sedille jo tuttuja matemaattisia jukseerauksia, mutta innostavat varmasti, jos kikat eivät ole tuttuja. Minipeliosastolta löytyy muun muassa parit pasianssivariaatiot, sisäistä kelloa harjoittava ajastuspeli sekä hauskasti aivot nyrjäyttävä peilikuvien piirtelyharjoitus.

Magic Made Funin suola, pippuri ja kuivaliha on taikatemppukoulu, jossa DS toimii pelaajan kätyrinä. Peli opettaa taikojen salat ja kertoo, miten pahaa-aavistamattomia sivullisia höpläytetään niin, että kuka tahansa äityy uskomaan magiaan.

Viimeistely ja napakka toteutus tekevät Magic Made Funista oivaa hupia taikurin urasta haaveileville, joskin kohderyhmän takia toivoisin oppaan olevan suomeksi. Magic Made Funiin kuluneet rahat voi periä pääsymaksuina temppuja katsomaan pakotetulta perheeltä.

Ei pisteitä.

Lisää aiheesta