MAINOS: Lainaa netistä pelikoneen ostamiseen, onko kannattavaa vai ei?

Kuva: Unsplash

Moni meistä on varmaan miettinyt pelikoneen ostamista lainarahalla. Kulut voivat kuitenkin nousta todella suuriksi, jopa useaan tuhanteen euroon. Tällöin lainan hakeminen netistä voi olla ainoa vaihtoehto, jos haluaa jatkaa rakasta harrastustaan parhailla mahdollisilla välineillä. Lainaa ei kuitenkaan kannata hakea mistä tahansa paikasta, sillä useassa lainanhakupalvelussa on ns. piilokuluja mitä ensisilmäyksellä ei välttämättä tule huomattua, ja kulut voivat nousta lopulta todella suuriksi. Tämän ongelman ratkaisemiseksi onkin kehitetty halvinlaina.fi-palvelu, jonka kautta jokainen lainanhakija löytää helposti matalakorkoisimman lainan itselleen ilman vaikeuksia.

Halvinlaina.fi-palvelu auttaa lainanhakijaa löytämään edullisimman vaihtoehdon

Lainan hakeminen netistä halvinlaina.fi-sivuston kautta on erittäin yksinkertaista. Olemme etsineet parhaimmat lainanhakupalvelut selkeään taulukkoon, jossa jokaiselle on annettu arvosana 4-10 välillä perustuen moneen eri kriteeriin, kuten sivukulujen alhaisuus, lainan hakemisen helppous ja lainan kokonaiskulut.

Vältä kalliita pikavippejä

Moni meistä on sortunut korkeakorkoisten pikavippien hakemiseen netistä. Näissä lopulliset korot voivat kuitenkin nousta useaan kymmeneen prosenttiin. Jos näin on jo päässyt käymään, fiksu vaihtoehto voi olla lainojen yhdistäminen yhdeksi matalakorkoisemmaksi lainaksi. Halvinlaina.fi-palvelu auttaa myös tässä. Kun olet yhdistänyt aikaisemmat lainaksi yhdeksi matalakorkoisemmaksi lainaksi, myös uuden lainan hakeminen helpottuu. Suurin hyöty on varmasti kuitenkin entistä stressittömämpi elämä.

Millaisen pelikoneen ostaminen kannattaa lainarahalla?

Pelikoneiden ominaisuudet  vaihtelevat todella paljon riippuen ominaisuuksista ja valmistajasta. Voi olla äärimmäisen vaikeaa löytää itselleen sopivin laite monien vaihtoehtojen joukosta. Seuraaviin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota:

  1. Ensin kannattaa miettiä oma pelitarve. Eri pelit tarvitsevat erilaisen koneen. Kannattaa miettiä myös haittaako omaa pelaamista esim. pieni nykiminen vai pitääkö ruudunpäivityksen olla sulavaa.
  2. Mitä uudemmat pelit, sitä suurempi tehon tarve. Jos tykkäät pelata uusimpia pelejä, kone joka pyörittää pari vuotta vanhoja pelejä ei välttämättä enää pyöritä uusia pelejä sujuvasti.
  3. Keskusmuistin määrä on todella tärkeää. Pelaamiseen tarvitaan vähintään 8 gt:n keskusmuisti, mutta suosittelemme hankkimaan 16 gt:n muistilla koneen jos haluat että pelit pyörivät ongelmitta myös seuraavat lähivuodet.
  4. Osta erillinen näytönohjain. Sisäänrakennettu näytönohjain ei yleensä riitä pyörittämään edes alkeellisimpia pelejä, joten erillisen näytönohjaimen ostaminen on äärimmäisen tärkeää.

Kun muistat nämä tärkeimmät vinkit, ei pelikoneen ostaminen lainarahalla ei ole ollenkaan huono vaihtoehto. Antoisia pelihetkiä!

Kaupallinen yhteistyö: Halvinlaina.fi