MAINOS: Löydä halvin rahoitusvaihtoehto harrastuksillesi

Kuva: Unsplash

Löydä halvin rahoitusvaihtoehto harrastuksellesi

Videopelit ovat loistava tapa viettää aikaa monistakin syistä. Harrastus voi kuitenkin tulla kalliiksi, jos laitteita päivittää usein ja on kiinnostunut uusimmasta teknologiasta. Tässä artikkelissa kerromme, mitä kannattaa pitää mielessä, jos harkitsee lainan ottamista harrastuksen rahoittamiseksi.

Joskus yllättävät menot iskevät huonoimpaan mahdolliseen aikaan. Siinä tapauksessa laina tai nopea pikavippi internetistä voi olla helpoin ratkaisu. Pikavipeillä on kyseenalainen maine ja niiden kanssa tuleekin olla tarkkana. Jos kuitenkin olet päättänyt ottaa lainaa tai vippiä, muista aina vertailla vaihtoehtoja, jotta et maksa turhaan liian isoa korkoa tai lainanhoitokuluja.

Nopea pikavippi tulee tilille hetkessä

Pikavippi on nopein tapa hankkia lainaa, ja se voikin olla käytännöllinen poikkeustilanteissa. Jos yllättävä rahallinen meno iskee juuri silloin, kun olit suunnitellut ostavasti uuden pelin tai päivittäväsi pelikuulokkeet, maltti ei välttämättä riitä seuraavan palkkapäivän odottamiseen.

Pikavipin voi saada tilille jopa minuuteissa lainahakemuksen jättämisestä. Monet lainayhtiöt työskentelevät myös iltaisin, mutta yöllä 23-7 välillä rahoja ei siirretä.

Pikavipit voivat olla apu hankintoihin, jotka tekevät arjesta innostavampaa, oli se sitten uusi mukaansa tempaava peli, pelikonsoli tai vaikka viikonlopun kestoinen irtiotto arjesta, kun tarvitset piristystä. Ota kuitenkin huomioon, että pikavippi on lainoista kalleimmasta päästä, eikä se ole järkevä jatkuvasti käytettynä.

Vertaa ja löydä halvin nopea pikavippi

Ennen kuin otat lainaa, arvioi tarpeesi ja käytä hieman aikaa edullisimman lainan löytämiseen.

Pikavipit ovat pienempiä kuin muut lainat, niiden laina-ajat ovat yleensä lyhyet ja niissä on suurempi korko. Tee siis realistinen arvio siitä, kuinka nopeasti pystyt maksamaan lainan takaisin, ilman että se vaikuttaa suuresti muuhun kuun budjettiisi. Yleisesti ottaen, mitä nopeammin maksat lainan takaisin, eli mitä suuremmat lainaerät valitset, sitä pienemmät kokonaiskulut ovat.

Pikavippejä kannattaa siis vertailla, jotta löydät itsellesi sopivimman lainan. Netissä on erilaisia sivustoja, joihin on kerätty tietoa laina-ajasta, vuosikorosta, lainan koosta ja siitä kuinka nopeasti saat lainan tilillesi. Näiden tietojen avulla löydät helposti sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Voit myös käyttää palveluja kuten Kilpailu- ja kuluttajaviraston nettisivusto, jos haluat lisätietoa pikavipeistä.

Haluat varmastikin pelata peliä, joka toimii juuri sopivalla tavalla; vieden sinut mennessään fantastiseen maailmaan, jossa voit unohtaa huolesi pelaamisen ajaksi ja keskittyä hauskanpitoon. Siksi käytät aikaa hyvien pelien löytämiseen. Sama periaate pätee lainoihin ja pikavippeihin, eli ota hieman aikaa lainojen vertailuun, ennen kuin lainaat.

Vaikka pelaaminen on loistava tapa ottaa irti arjesta, kukaan meistä ei halua, että arki alkaa maistua niin paljon pakkopullalta, että pelaaminen ottaa korkeamman sijan elämässä kuin arki. Sen takia on tärkeää, että huolehdit että arkesi on innostavaa, vaikka eihän sitä voi kiistää… Supersankarina olo voittaa aina ehdottomasti arjen sankaruuden.

Teksti on kaupallinen yhteistyö Lead Supplyn kanssa.