MAINOS: Pelikonsoli kannattaa valita omaan pelaamiseen sopivaksi

Pelaajilla on tänä päivänä mukavat oltavat, sillä nykyajan konsolit on varustettu upeilla ominaisuuksilla. Huippukonsolit tarjoavat monelle pelaajalle hienon peli- ja viihdekokemuksen ja moni haluaa pysyä aallonharjalla konsolien kehityksessä. Laitetta harkitessa kannattaa punnita sen käyttötarkoitusta, sillä pelikonsoli tarjoaa muutakin hupia pelaamisen lisäksi.  

Kasvaneet markkinat puskevat lähes jatkuvasti uusia ja monipuolisia pelejä ja vempaimia. Myös suosikkipelien versioita uudistetaan ja niitä julkaistaan pelaajien iloksi säännöllisin väliajoin. Kärryillä pysyminen voi olla hankalaa, jos haluaa pysyä ajan hermoilla ja hankkia tarvittaessa uutta konsolia. Se voi olla tyyristä puuhaa, joten tässäkin maltti on valttia.

Lainan ja osamaksun vertailu on tärkeää

Yleisenä sääntönä konsolin kaltaiset hankinnat kannattaa rahoittaa säästöillä. Jos uuden konsolin on kuitenkin päättänyt rahoittaa osamaksulla tai lainalla, on hyvä pitää mielessä, että ensimmäinen vastaantuleva rahoitus ei välttämättä ole edullisin.

Vaikka lainoihin liittyvä lainsäädäntö on kiristynyt viime vuosina, tarjotaan kulutusluottoja edelleen suhteellisen runsaasti. Vaikka on mahdollista saada pikavippi heti netistä, on lainaa hakiessa aina tärkeää vertailla vaihtoehtoja. Pienikin pikavippi kannattaa vertailla, sillä lainaehdot ja korot voivat vaihdella suuresti.

Nykyään on olemassa hyvin monia erilaisia lainoja, sillä ihmiset ottavat niitä eri tarkoitukseen. Jokainen laina sisältää erilaisia ehtoja, joihin lukeutuvat muun muassa korot, muut maksut ja takaisinmaksuaika. Lainanhakijan tulee olla niistä täysin selvillä, jotta koko lainaprosessi sujuu vertailusta hakemiseen ja aina takaisinmaksuun saakka jouhevasti ja ongelmitta.  

Kaikkien lainojen kohdalla rahoitusyhtiöt vaativat kuitenkin tiettyjä reunaehtoja lainanhakijan profiililta.

Luottotietojen tulee olla moitteettomat, sillä jos lainanhakija on saanut maksuhäiriömerkinnän, saattaa lainanmyöntäjä tulkita tämän suuremmaksi riskiksi. Kriteereillä halutaan taata sujuva takaisinmaksu ja välttää ongelmat, jotka voivat johtaa lainanhakijan velkaantumiseen ja lainanmyöntäjän tappioon.

Hakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, mutta monet yhtiöt vaativat 20-23 vuoden ikää. Lainanhakijalla tulee olla tietyt vähimmäistulot, jotka hakemuksen hyväksyntää varten ovat tavallisesti noin 12 000 euroa vuodessa.  

Tutustu pelikiinnostuksen kohteisiisi 

Pelikonsolin valinta alkaa pelaajan kiinnostuksen kohteista ja pelaamiseen liittyvistä tarpeista. Vaihtoehtoja on nykyään lukemattomasti ja muiden alojen tavoin myös pelialalla liikkuu erilaisia trendejä ja ilmiöitä, jotka saattavat vaikuttaa hankintapäätökseen.   

Pelimaailmassa on lähes aina ollut tietynlainen jako XBOX ja Playstation pelaajien välillä, mutta loppujen lopuksi molemmat näistä ovat korkealaatuisia tuotteita. Tästä syystä sinun kannattaa tutustua sinua kiinnostaviin toimintoihin, joita konsolit sisältävät varmistaaksesi pelikonsolin sopivuuden tarpeisiisi.   

Playstation ja XBOX hallitsevat tuntuvasti pelikonsolien markkinoita, mutta pelaajan kannattaa muistaa, että tarjolla on myös muita laadukkaita vaihtoehtoja. Kilpailijat työskentelevät ahkerasti pystyäkseen tarjoamaan kiinnostavia konsoleita, joihin pelaajan kannattaa tutustua kahden mainitun konsolijättiläisen lisäksi. 

Teksti on Lead Supplyn mainos.