Mario Party 4 (GameCube)

Story-moodin bonuspelit: Voita Goomba ja saat Goomba's Chip Flipin. Voita Shy Guy ja saat Archeologuessin. Voita Toad ja saat Bowser Bopin. Voita Boo ja saat Mystic Match 'Emin. Voita Koopa ja saat Kareening Koopasin. Voita Bowser ja saat The Final Battlen.

Extra Room -minipelit: Voita yksinpeli ja saat Goomba Stompin, Beach Volleyballin ja Panel Panicin Extra Roomiin.

Bowser's Gnarly Party -lauta: Voita kaikki viisi lautaa Story-moodissa ja kerää kaikki lahjat yhdelle hahmolle. Bowser haastaa hahmon matsiin. Päihitä Bowser ja hänen minipelinsä. Korosta Koopa Party-moodissa ja käännä oikealle.

Bowser Wrestling -minipeli: Mene Bowser's Gnarly Party -laudalle ja käytä Mega Mushroom -sieni. Tallustele Bowserin viereen. Avaamisen jälkeen Bowser-paini piileksii minipelimoodin "Etc." -osassa.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus