Marvel Super Heroes

Tohtori Doom: Läpäise ja tallenna peli vakio (Default) -asetuksilla. Ota shortcuts pois päältä. Mene taistelijan valintaruutuun. Paina alas kaksi kertaa ja jätä näppäin pohjaan jälkimmäisellä kerralla. Paina nopeasti X, ympyrä, R1 siten, että edellinen näppäin on pohjassa, kun painat seuraavaa. Paina pohjaan alas + X + ympyrä + R1. Jos sählinki meni oikein, kuulet sanat "Captain America", mutta tohtori Doomin naama ja nimi ilmestyy.

Thanos: Läpäise ja tallenna peli vakio (Default) -asetuksilla. Ota shortcuts pois päältä. Mene taistelijan valintaruutuun. Paina ylös kaksi kertaa ja jätä näppäin pohjaan jälkimmäisellä kerralla. Paina nopeasti L1, kolmio, neliö siten, että edellinen näppäin on pohjassa, kun painat seuraavaa. Paina pohjaan ylös + L1 + kolmio + neliö. Jos sählinki meni oikein, kuulet sanat "Spider Man", mutta Thanoksen naama ja nimi ilmestyy.

Vaihtoehtoiset asut: Ota shortcuts pois päältä. Paina pohjaan ylös, jos taistelija on ylärivissä ja paina pohjaan alas, jos taistelija on alarivissä. Pidä näppäin pohjassa noin kolme sekuntia ja tokkää jotain namiskaa.

Ota voimajalokivet (Power Gems) pois päältä: Paina selectiä ohjaimissa yksi ja kaksi ennen kuin matsi alkaa. Ruudulla näkyy teksti "No Gems".

Lisää aiheesta