Max Payne [2]

Pelin alkuvaiheessa Lupinon hotellissa löytää ”salaisen” huoneen seuraavasti. Mene kolmanteen kerrokseen ja etsi käytävä, jonka varrella on huone numero 313. Mene kuitenkin käytävää eteenpäin ja käänny vasemmalle. Vastapäätä vessaa (jossa on yksi pahis ja yksi Valkyrnisti) on ovi, joka on osittain sirpaleina. Hajota se, niin pääset huoneeseen, josta on yksi kattopalkki pudonnut ja jossa on kolme ikkunaa.

Mene ikkunoista läpi niin pääset ikkunalaudalle, jota pitkin kävelemällä oikealle löydät toisenkin osittain hajonneen oven. Sen takana on huone, missä makaa puukotettu tyyppi. Max toteaa, ettei halua edes tietää mitä siellä tapahtui. Huoneessa on myös neljä Molotovin cocktailia, kipulääkkeitä ja Desert Eaglen panoksia.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus