Merirosvopeli Skull & Bonesista tehdään tv-sarja

Ubisoftin Skull & Bones -pelistä tehdään tv-sarjaa, kertoo Hollywood Reporter. Poikkeuksellista projektissa on, että peli ei ole vielä edes ilmestynyt. 

Skull & Bones on Ubisoftin Singapore Studiosin peli, joka muuttaa merirosvoseikkailut nettimoninpeliräiskinnäksi. Realismin sijaan haetaan nettiroolipelimäistä ottetta, sillä alusluokilla on erilaiset erikoiskykynsä, kuten hetkellisesti nopeampi tulinopeus tai tehokkaampi lataus. Laivojen varusteita voi muokata ruorista keulakoristeeseen. Mukana on myös tarinallinen yksinpelikampanja, mutta pääpaino on moninpelissä, jossa taisteluissa kerätään saalista ja kokemusta. Niillä ostetaan entistä parempia aluksia. 

Skull & Bones -pelin pitäisi ilmestyä tänä vuonna. TV-sarjalle ei ole vielä ilmestymisaikataulua. Hollywood Reporterin mukaan kyseessä on naisvetoinen draama, joka sijoittuu 1700-luvun Intian valtamerelle. Sarjan käsikirjoittaa Amanda Segel, tuottajina toimivat Andy Horwitz ja Richard Suckle. Kolmikon meriittilistalta löytyy Nikita-tv-sarjaa, The Mistia ja Wonder Womania.