Metal Gear Solid 2 Substance (PS2 ja Xbox)

Boss Survival -moodi ja Casting Theater: Läpäise seikkailu millä tahansa vaikeustasolla.

European Extreme -vaikeustaso: Läpäise seikkailu Normal-vaikeustasolla.

Valokuvamoodi VR-tehtäviin: Läpäise Bomb Disposal, Hold Up ja Eliminate -moodit.

Ninja Raiden: Läpäise 50% VR-tehtävistä Raidenilla.

Raiden X: Läpäise 100% VR-tehtävistä Raidenilla ja Ninja Raidenilla.

Pliskin: Läpäise 50% VR-tehtävistä Snakella.

Tuxedo Snake: Läpäise 100% VR-tehtävistä Pliskinillä.

Metal Gear Solid 1 Snake: Läpäise 100% VR-tehtävistä Snakella, Pliskinillä, Tuxedo Snakella, Raidenilla, Ninja Raidenilla ja Raiden X:llä.

Aurinkolasit: Läpäise seikkailu kaksi kertaa.

Stealth, Bandanna ja Wig -bonukset: Saat Stealthin ja Bandannan, kun läpäiset tankkerin Snakella kolme kertaa eri vaikeustasolla ja keräät kaikki tunnuslevyt. Saat Stealthin ja Wigin, kun läpäiset tehtaan Raidenilla kolme kertaa eri vaikeustasolla ja keräät kaikki tunnuslevyt. Tallenna läpäisyt samaan tiedostoon. Stealth on näkymättömyysbonus. Bandanna ja Wig antavat sankareille rajattomat ammukset. Kerää 170 tunnuslevyä ja saat tankkerikappaleeseen Orange Wig -bonuksen, joka antaa Raidenille rajattoman roikkumisvoiman.

Digitaalikamera: Läpäise seikkailu ja aloita uusi peli. Kamera on lautan Strut E Shell 1 -osassa. Suuntaa ruudun alalaitaan ja mene kolmella punavalolla merkatun tason luokse. Kiipeä sen päälle ja ota Z.O.E.-laatikko esiin. Kun liukuhihna pysähtyy, kiipeä ylöspäin. Sankari siirtyy toiseen huoneeseen. Hyppää pois hihnalta ja nappaa kamera.

Vaihtoehtoinen loppu: Läpäise Snake Tale ja saat M9:n. Aloita seikkailu ja tyrmää pomot M9:llä tappamisen sijaan.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus