Midnight Club II (PS2)

Huijausmoodi: Poimi päävalikosta (Main Menu) "Options Mode". Korosta "Options: " ja paina oikealle tai vasemmalle kunnes "Options: Cheat Codes" ilmaantuu näkyville. Kirjoita koodi ja muista laittaa isot ja pienet kirjaimet oikein.

Kaikki radat ja autot: rimbuk tai pennyThug.

Kaikki autot: theCollector tai nimbuk.

Kaikki radat: Globetrotter.

Parempi lentokontrolli: carcrobatics.

Aseet, raketit, nitroa ja ei lainkaan vahinkoa: immortal.

Aseet ja raketit: savethekids.

Ei vahinkoa: gladiator.

Kaikki moodit: dextran.

Rajaton nitro: greenLantern.

Liikennettä online-tilan cruise-moodiin: Läpäise peli 100% ilman koodeja. Painu linjoille ja kirjoita koodiksi bangedup. Aloita peli korkeintaan neljällä pelaajalla.

Säädä nopeutta: howfastitcanbeX. Korvaa X numerolla 0-9.

Säädä vaikeustasoa: howharditcanbeX. Korvaa X numerolla 0-9.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus