Mutant Storm Empire (Xbox 360)

Robotron-koulukunnan vapaata tulitusta edustava Mutant Storm Empire on jatkoa Elävän arcaden alkumetrejä piristäneelle Mutant Storm Reloadedille. Mutanttimyrskyssä olemattoman tarinan tuntemuksella ei tosin ole mitään merkitystä, vaan armoton ammuskelu, hyvä tuliasema ja rautaiset refleksit ovat menestyksen edellytyksiä.

Mutant Storm Empiren aluksen liike- ja tulitussuunta ovat vapaita ja toisistaan riippumattomia. Laaja-alaisesti raikaavan paniikkiaseen rajallista supertulitusta annostellaan monipuolisia mörköjä kohti oman maun mukaan. Reipasta kamikaze-henkeä osoittavat viholliset koostuvat huimista prötömassoista, järkälemäisistä hirviöistä ja kaikesta siltä välillä.

Riittävän korkealla vaikeustasolla hengästyttävän hektinen Mutant Storm Empire hylkää Reloadedin abstraktin tyylin. Näteillä ja teknisesti pätevillä kentillä on selkeät teemat. Maastossa on runsaasti esteitä, joita pitää hyödyntää aktiivisesti: tykki ei millään ehdi leipomaan kaikkia vihollisia kerralla. Mehevien muukalaisten teilaaminen suojapaikkojen takaa tuo nasevaan räiskintään mukavasti omaa otetta.

86