Namco Smash Court Tennis

Harmittaako ainainen häviäminen tietokoneelle? Tahtoisitko pelata kuin Pete Sampras? Seuraavilla pikkuvinkeillä se onnistuu. Läpisyöttö luonnistuu helposti, varsinkin jos pelaat tietokonetta vastaan. Juuri ennen kuin kuvakulma siirtyy syöttäjän taakse, naputtele kolmiopainiketta ja suuntaa syöttö ruudun vastakkaiseen yläkulmaan. Syötön lähtiessä tietokonevastustaja ei suurella todennäköisyydellä ehdi palauttamaan syöttöä. Tämä toimii pääasiassa niille vastustajille, jotka ovat parhaimmillaan verkkopelissä.

Tietokonepelurien taidoissa on siis eroja ja niitä kannattaa hyödyntää. Jos esimerkiksi pelaat yhdessä kaverisi kanssa tekoälyä vastaan, kannattaa verkkomiehen tai -naisen siirtyä aivan verkon tuntumaan kärkkymään palautuslyöntiä. Syöttäjän on suunnattava syöttö mahdollisimman laitaan, jotta vastustaja ei saisi palautukseen riittävästi voimaa. Ja kun palautus on ponneton ja yleensä suuntautuu korkealle, verkkomiehen on helppo läimäyttää pallo kahden hölmistyneen tietokonepelurin välistä pois pelialueelta. Tärkeintä onkin, että vastustajan palautuslyönnin suunnan oppii aavistamaan, jolloin lopetus onnistuu varmemmin.

Oman pelaajan valintaan on syytä kiinnittää huomiota. Vaikka aluksi tuntuisikin, ettei pelaajien taidoissa ole mainittavia eroja, ei ottelun tiimellyksessä leveäksi lyödyt palautukset paljon naurata. Varman päälle pelaavat valitsevat pelaajan käsipuolen lisäksi myös sopivan peliroolin. Yleismies Jantusen lisäksi tarjolla on sekä verkkopelaaja että takakentän pelin hallitseva kovalyöntinen peluri. Verkkopelaajat ovat yleisesti hieman heikkoja takakentällä, ja siksi on järkevintä valita joko vasemman tai oikean puolen Yleismies Jantunen, jotta peli kulkisi sekä verkolla että takakentällä. Pelaajien väliset erot ovat ehkä liioitellun oloisia, mutta kokeilemalla omat suosikkiurheilijat löytää helposti. Muun muassa punapukuinen Diaz on varmaotteinen joka puolella kenttää.

Kaikki lopetusjaksot nähdään painamalla Press Start -viestin ilmestyttyä ruudulle ylös, ylös, ylös, ylös, alas, alas, alas, alas, vasen, vasen, vasen, vasen, oikea, oikea, oikea ja oikea. Käytä kakkosohjainta, ja naputtele koodi neljän sekunnin sisällä Press Start -viestin ilmestymisestä.

Lisää aiheesta