Need for Speed 4: High Stakes [3]

Jos sattumalta haluaisit käyttöösi kaikki autot sekä test drive- että versus-pelistä, anna nimeksesi Hotrod. Näet tämän jälkeen Cheat Activated -viestin. On kuitenkin muistettava, että peliä ei voi tallentaa tätä huijauskoodia käytettäessä.

Upea, suorastaan haamumainen kärry on sinun, jos kirjoitat nimeksesi Phantom. Jälleen kerran viesti Cheat Activated ilmestyy ruudulle, ja voit nyt käyttää uutta Casperin ajokkia Hot Pursuit -pelissä. Peliä ei tällöin voi tallentaa.

On kieltämättä outoa, ettei autopeleissä ole aiemmin voinut ajella helikopterilla. Nyt puute on korjattu, ja ropellipilotiksi julistaudutaan nimellä Whirly. Voit käyttää ajokkiasi test drive -pelissä, mutta tallennus on mahdotonta.

Nimi Bigoven antaa käyttöösi perin amerikkalaisen virkavallan Hot Pursuit -peliin.

Autoilu on järkevää vasta silloin, kun älyää käyttää oikeaa kuvakulmaa. Eli siis kojelautanäkymää.

Lataa kisat painamalla start-painiketta heti pelivalintojen jälkeen. Paina välittömästi tämän jälkeen ylös + kolmio + x pohjaan ennen kuin latausruutu ilmestyy. Pidä painikkeet pohjassa, kunnes ruutu katoaa näkyvistä. Nyt pitäisi kuvakulmankin olla oikea.

Itsestään selvä, mutta mainitsemisen arvoinen juttu on tietenkin se, että Hot Pursuit -peli kannattaa pelata kaikilla pollariautoilla läpi, jotta esimerkiksi Bemari, Corvette, Porsche ja muutkin nuhapumput ilmaantuisivat saataville.

Seuraavaan kikkaan vaaditaan kaksi muistikorttia. Tämän avulla saat autoja ja pätäkkää vaivatta. Sinulla on oltava vähintään yksi auto ja riittävästi mammonaa (tuollaiset parisenkymmentä tuhatta), jotta voisit hankkia uuden rotiskon. Kun nämä vaatimukset on täytetty, kopsi Need for Speed 4 -tiedosto toiselle muistikortille.

Aloita High Stakes -peli ja pidä huoli siitä, että molemmat muistikortit on kytketty Pleikkariin. Itse kisassa kakkospelaajan pitää ajella kehnosti. Pelaaja numero yksi on nyt kahden samanlaisen automobiilin ylpeä omistaja.

Kopsi taas tallennettu tiedosto toiselle kortille ja toista koko homma. Ahneimmat tietenkin myyvät huijatut autonsa, ja muuttavat lopulta aurinkosaarille asustamaan. Kyllä heidän kelpaa.

Kaikki autot saadaan käyttöön test drive- ja versus-tiloihin salasanalla Hotrod. Tallennus on taas kerran mahdotonta.

Lisää aiheesta