NHL 2K3 (PS2, GameCube ja Xbox)

Isot päät (Xbox): Naputtele otsikkoruudulla (Title Screen) toistuvasti musta, valkoinen, musta, valkoinen.

Helppoja maaleja: Kaarra sivuun, kun pääset läpi. Kun molari siirtyy kauas perusasemistaan, ammu rannelaukaus. Temppu toimii useimmiten, mutta ei aina. Toinen kikka on jo puhdasta huijaamista. Paussaa peli ja valitse vastustajan joukkue. Vedä maalivahti ja odota kunnes veskari pääsee vaihtoaitioon. Vaihda joukkue alkuperäiseen ja tinttaa kiekko maalin. Veskari ei enää ehdi ajoissa maaliin.

Hyviä tappelijoita: Rob Ray (Buf), Eric Boulton (Buf), P.J. Stock (Bos), Tie Domi (Tor), Stu Grimson, Rob Probert, Zdeno Chara, Jody Shelley, Matt Barnaby ja K. Oliwa.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus