Oddworld: Munch's Oddysee (Xbox)

Riivauskuula (Possession Orb): Manaa (Chant) painamalla L-näppäintä ja luo Spoocesta tehty riivauskuula. Mitä kauemmin manaat, sitä suurempi kuulasta tulee ja sitä kauemmas se kulkee. Kun kuula on valmis, voit liikutella sitä ympäri kenttää. Se vajoaa veteen, joten älä kruisaa sillä järveen.

Hyppää Munchilla korkeammalle: Paina A-näppäintä heti, kun nouset vedestä.

Lisää energiaa helposti: Jätä jompi kumpi sankareista energia-automaatin viereen. Kun esimerkiksi Abeen osuu, siirry nopeasti takaisin Munchiin ja käytä automaattia. Paina välittömästi hahmonvaihtonäppäintä ja energiat menevät Abelle.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus