Outcast [4]

Tällä hyvin hyödyllisellä bugilla saat rahaa ja booyatteja niin paljon kun ikinä haluat. Booyatteja tarvitset Gorgorin tappamiseen Okasankaarissa. Hoitele ensin muutamia pienempiä tehtäviä Okasankaarissa ja mene sitten kauppa-aukealle, jossa seisoo keltapukuinen kauppias. Puhu hänelle ja hän kertoo sinulle varkaasta, joka varastaa häneltä rahaa. Varas on paikan lähellä seisoskeleva orjan näköinen mies.

Kun kauppias lähtee taloonsa, mene makaamaan johonkin paikkaan, josta varas ei sinua näe. Aukean vieressä olevat kukkapenkit ovat hyvä piilo. Pian varas hiipii laatikolle ja ottaa sieltä rahaa. Mene puhumaan varkaalle ja valitse "I saw you". Jos tätä vaihtoehtoa ei ole, jätä varas rauhaan ja mene uudestaan piiloon. Pienen keskustelun jälkeen varas kysyy aiotko ilmiantaa hänet kauppiaalle. Vastaa "no". Hän antaa sinulle rahat. Vie ne kauppiaalle, joka on siirtynyt läheiseen taloon. Sano hänelle, että sait varkaan kiinni. Palkkioksi saat valita joko booyatin tai 50 rahaa.

Valinnan tehtyäsi palaa aukealle ja mene taas piiloon. Varas tulee uudestaan ottamaan rahaa. Sano hänelle taas, että näit hänen ottavan rahaa laatikosta. Mene sitten uudestaan kauppiaan puheille ja kerro saaneesi varkaan kiinni. Saat taas valita palkinnon. Tätä voit jatkaa vaikka kuinka kauan. Ei ehkä toimi päivitetyssä versiossa.

Okaarissa kannattaa kerätä punaisia hoti-hedelmiä, sillä Talanzaarin hedelmienmyyntialueella kauppias maksaa niistä 80 zorkinia kappaleelta.

Drowning In Zort

Jos aiot hyökätä tulen temppeliin Shamazaarissa, niin aluksi kannattaa tappaa muutamia sotureita rannalta ja odottaa, että rannalle tulee lisää sotureita, jotka on sitten helppo tappaa joen toiselta puolelta. Toinen vaihtoehto on odottaa, kunnes kaikki soturit kokoontuvat sisälle tulen temppeliin. Tällöin vain uit joen yli ja ammut kaikki soturit, kun ne ovat yhdessä kasassa. Tähän hommaan paras ase on LN-DUO500 tai UZA-SH.

Lisää aiheesta