Pathfinder-roolipeli hakee rahoitusta Kickstarterissa

Owlcat Games hakee rahoitusta Pathfinder: Wrath of the Righteous -roolipelille Kickstarerissa.

Tavoitteena oli kerätä 300 000 dollaria, minkä peli saavutti jo kampanjan ensimmäisenä päivänä. Summalla ei vielä tehdä roolipeliä, mutta kyse on yhtä paljon mainoskampanjasta kuin ennakkomyynnistä, sillä peli jyskyttää parhaillaan välitavoitteesta toiseen.

Venäläinen Owlcat Games teki jo samalla idealla erinomaisen (mutta bugisen) Pathfinder: Kingmaker -roolipelin, joka ryhmävetoisena seikkailuna muistuttaa 90-luvun Dungeons & Dragons -pohjaisia klassikoita. Kingmakerissa hahmojen rakentaminen ja taistelu ovat vahvassa roolissa, mutta taustatarina rosvolordin kaatavasta palkkasoturiporukasta ei ole yhtään hassumpi. Sankarijoukko on tietenkin vain pelinappulana osana suurempaa valtataistelua.

Wrath of the Righteous -tarinassa demonilordit ovat taas karanneet valtakunnastaan kuolevaisten maailmaan. Maailma on vallattava takaisin, mikä vaatii sankarin kehitystä kuolevaisesta joksikin suuremmaksi. Ratkaisuidensa perusteella sankari päätyy yhdelle kuudesta eri myyttisestä polusta, jotka antavat mahtavat voimat mutta eivät ilmaiseksi. 

Rahoituskampanja jatkuu Kickstarterissa maaliskuun alkuun, mutta Pathfinder: Wrath of Righteousille ei ole vielä virallista ilmestymispäivää. Tarina pohjautuu Paizon Pathfinder-(pöytä)roolipelin saman nimiseen valmisseikkailuun.