Pelejä kateellisille

Toisilla on asiat paremmin kuin sinulla. Pelit.fi tarjoaa balsamia haavoille peleillä, joissa sinäkin pääset makean elämän makuun.

BMW M3 Challenge (vain tilaajille)

Siellä ne sikarikkaat merkonomit posottaa bemareillaan. Nyt sellaista saa tyypittää köyhäkin ja ihan ilmaiseksi. Pelit.fi lankeaa tekstimainontaan ja puffaa autovalmistajaa, sillä BMW:n kustantama mainospeli BMW M3 Challenge on poikkeuksellisen korkeaa laatua. Jääköön ylläriksi, mitä automallia pelissä saa ajaa.

Halo Zero

Halo: Hell on Earth

Siellä ne Xbox 360 -miehet pelaavat Halo 3:sta, kaikki paitsi se yksi, jonka mielestä se on keskinkertainen ampumapeli.

Haemme lohtua Dobermannin 2D-Haloista, joissa litteä Master Chief pistää Covenanttia ruotuun. Kuka sitä kolmatta D:tä edes kaipaa! Ajoneuvoillakin voi huristaa.

Freeride Earth v3

Pakoon! 2.Many

Siellä ne kaverit pelaa Skatea, mutta itsellä ei ole rahaa tai sopivaa konetta. Ehkä Freeride Earth ei ole Skaten veroinen, ehkä se ei edes ole skeittailua vaan lumilautailua, mutta on se ilmainen.

Lumilaudat voi vaihtaa autoon ja skeitata vaikka rekalla alas lumista rinnettä suomalaisessa Pakoon! 2.Many -teoksessa.

Tower of Goo

Toisille nuhasta jää käteen vain räkä, toiset tekevät siitä hemmetin hauskan pelin. Tower of Goossa rakennetaan iloisten klimppien kanssa mahdollisimman korkea räkätorni, joka täytyy pitää tasapainossa. Limaispelien parhaimmistoa!

Barbarian for Windows

Barbarian Returns

Siellä se Salminen pelaa Conania, jota ei tule PC:lle. Onneksi on muistot ja Barbarian, häkellyttävä päänkatkomispeli kuusnelosen kulta-ajoilta. Tarjolla on kaksi versiota, yksi perinteinen ja yksi 3D-versio nettipelillä sekä 3D-lasituella. Kumpikin peli vaatii tuen retroruusunpunalaseille. Kaikki joukolla päitä katkomaan! Hei päitä katkomaan!

Pushover

Minne tahansa menee, niin palikoita on paikat täynnä. Kaupanjonossa, nyssessä, herrainklubilla, pelkkiä hemmetin tyhmiä palikoita. Pushoverissa olet täysi murkku, joka tönii palikat kumoon. Kikkapalikoista ja normaaleista kehitetään dominoteoria, ja kun sen seurauksena kaatuu Palikkojen Palikka, pääsee elämässään eteenpäin. 

Mount & Blade (vain tilaajille)

Pahuksen turkkilaisten ei tarvitse kärvistellä EU:n ikeessä. Niillä on kaikkea herkkua, niin kuin kebabit, joista hampurilais-Suomessa voi vain haaveilla, sekä Mount & Blade.

Jos tuntuu siltä, että roolipeliskene jauhaa paikallaan, tsekkaa Mount & Blade. Erinomainen ja halpa shareware-rope sai juuri uuden, dramaattisesti parannetun version. Peli- ja taistelumekaniikaltaan yhtä loistavasta kuin omaperäisestä pelistä puuttuu enää kunnon juoni. Tekijän Taleswordin foorumeilla kutee myös aktiivinen suomalaisyleisö.