Peliyhteisö valitsi salamurhaajan

assassins-creed-unity-FSMdotCOM

Ubisoft julkisti eilen vallankumouksellisen interaktiivisen esittelyvideon Assassin’s Creed Unity -toimintapelistä. Peliyhteisön kanssa yhteistyönä luotu CGI-video sukeltaa keskelle Ranskan vallankumousta ja esittelee fanivoimin tehdyn ryntäyksen Pariisiin.

Useita kuukausia kestäneen luomistyön aikana peliyhteisö sai valita ja äänestää suosikkisalamurhaajiaan, jotka näkyisivät pelin esittelyvideolla. Kaikkiaan erilaisia assassiineja luotiin yli 200 000 ja näistä 1 400 parasta pääsivät jatkoon. Esittelyvideo voidaan laittaa taukotilaan milloin vain. Samalla voidaan zoomata mihin tahansa ruudulla näkyvään assassiiniin ja tarkastella sen tekemisiä. Näistä luomuksista julkaistaan myös gigapan-kuva, joka kattaa kaikki salamurhaajat yhdessä ja samassa valtavassa kuvassa.

“Assassin’s Creed -pelimaailma elää faniensa kautta ja tämä esittelyvideo on heille upea mahdollisuus olla osana pelimaailman kampanjaa. Fanit voivat nähdä oman salamurhaajansa juoksemassa kaduilla, murtautuen taloihin tai kiipeämässä kaupungin katoille”, kommentoi Ubisoftin EMEA-alueen markkinointipäällikkö Guillaume Carmona. “Halusimme viedä vuorovaikutteisuuden ja pelaamisen sosiaalisen puolen aivan uudelle tasolle.”

Assassiinien lisäksi interaktiivisessa pelivideossa nähdään 15 salaista ominaisuutta, jotka kätkevät sisuksiinsa ainulaatuista videomateriaalia. Ne ovat katsottavissa löytämisensä yhteydessä.

Interaktiivinen pelivideo luotiin osana Ubisoftin Unite-kampanjaa. Se on katsottavissa osoitteessa

http://assassinscreed.com/unite-trailer

Ubisoft julkaisi samalla myös uuden tv-mainosvideon, jossa on mukana myös suomenkielinen tekstitys. Se on katsottavissa osoitteessa

 

Assassin’s Creed Unity ilmestyy sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 13. marraskuuta 2014. Pelin ikäraja on PEGI18.