Pinball Fantasies – Flipperi.

En tiennyt olevani flipperifani, ennen kuin tartuin Pinball Dreamsiin. Enkä tiennyt olevani näin fanaattinen flipperifani, ennen kuin tartuin Pinball Fantasiesiin.

Ruotsin pojat osaavat kauniitten, mielenkiintoisten, hyvin scrollaavien ja täynnä salakäytäviä olevien flippereiden tekemisen. Tämän lisäksi uudet versiot lataavat todella nopeasti ja 1200-versio on vielä installoitavissa kiintolevyllekin.

Mukana on jälleen neljä kenttää. Ehdoton suosikkini on Partyland, jossa jopa rokahtava taustamusiikki on sävellyksenä ihan kiva. Kolme melaa kruunaa kentän.

Speed Devils on nimensä mukainen, täynnä yksityiskohtia ja pisteitä oleva kenttä. Billion Dollar Gameshow tuntuu aluksi tylsältä, mutta kun löytää pisteitten herumispaikat, siitäkin tulee hauska. Neljäs kenttä Stones 'n' Bones sijoittuu vaihteeksi hautausmaalle, on täynnä salakäytäviä, haamuja ja hulppeita määriä pisteitä.

Pinball Fantasies on nopea, värikäs, kaunis ja hauska. CD32-versiossa on tietysti mahtavat CD-äänet, muuten lisäyksinä on ainoastaan värien määrä.

86