Pop Them, Drop Them: Samegame (Wii)

Ei nimi miestä pahenna, eikä peliä liioin. Kirjaimellisesti nimensä kaltainen Pop Them, Drop Them: Samegame on kebab-paikkojen ja muiden syöttölöiden lastenhoitoautomaateista tuttu kosketusnäyttöpeli. Kun kaksi saman väristä palikkaa on vierekkäin, ne katoavat osoittimen hipaisulla ja yläpuolella sijaitsevat palikat putoavat alaspäin. Isot kokonaisuudet ovat arvokkaampia kuin pienet.

Toiminnan perimmäinen tavoite on ruudun tyhjentäminen, josta irtoaa mojovat bonuspisteet. Jos ruudulle jää parittomia palikoita, peli päättyy. Asetuksista saa muuttaa kaukalon kokoa, palikoiden värimäärää ja grafiikkaa. Vapaavalintaiset pommit helpottavat touhua melkoisesti, sillä pommittamatta en saanut ruutua kertaakaan tyhjäksi. Jokaisesta kenttävariaatiosta tallennetaan nimettömät enkkapisteet.

Pop Them, Drop Them: Samegame on parhaimmillaan moninpelinä, jossa kilpaillaan vaihtelevilla säännöillä ruudun tyhjentämisestä. Lukuisia kertoja kloonattu ja yksinkertainen idea näkyy ilahduttavan maltillisessa hinnoittelussa. Vitosella tätä kehtaa jopa pelata.

85

Lisää aiheesta