Prince of Persia: The Sands of Time (GameCube)

Alkuperäisen Prince of Persian kenttä kolmiulotteisena: Kytke ohjain ykkös- ja nelosliitäntään. Aloita uusi peli ja jää parvekkeelle. Paina nelosohjaimen B pohjaan ja naputtele seuraava koodi nopeasti ykkösohjaimella: A, B, Y, X, Y, A, B, X.

Alkuperäinen Prince of Persia: Kun olet läpäissyt seikkailusta noin kolmasosan (33%), sankari saa uuden miekan. Jatka kunnes rikot muurin ja prinssi sanoo "It's said they built this palace on the ruins of another...". Seuraavassa huoneessa on kierrekytkin, jonka takana on hajoava seinä. Ole tarkkana, sillä muuri näyttää tavalliselta. Iske seinää kolme kertaa ja pääset toiseen huoneeseen. Viesti ilmoittaa, että Prince of Persia on avattu.

Kenttäkoodit alkuperäiseen Prince of Persiaan: Kenttä 2: KIEJSC, kenttä 3: VNNNPC, kenttä 4: IYVPTC, kenttä 5: RWSWWC, kenttä 6: GONWUC, kenttä 7: DEFNUC, kenttä 8: SVZMSC, kenttä 9: DBJRPC, kenttä 10: MZFYSC, kenttä 11: BRAYQC, kenttä 12: UUGTPC ja Jafar-matsi: LRARUC.

Lisää energiaa prinssille: Kytke linkkikaapelilla Gameboy Advance -versio Prince of Persia: The Sands of Timestä GameCube-painokseen.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus