Rainbow Six outbreikkaa!

”Zombie”moodi tuo Rainbow Six: Siegen vahvuudet esiin uudessa valossa

Operation Chimera on Rainbow Six: Siegen kolmannen kauden aloittava päivitys, joka sisältää uusien hahmojen ohella myös upouuden kolmen pelaajan co-op tilan. Outbreakissa iskuryhmä Rainbow taistelee tavanomaisten terroristien sijaan avaruudesta pudonneen satelliitin infektoimia raivotautisia olentoja vastaan.

Vie oman aikansa tottua ajatukseen Rainbow-pelistä, joka rohkaisee räiskimään sarjatulella sekä viskomaan kranaatteja suoraan päälle rynnivän vihollisjoukon keskelle. Se on täysi vastakohta sille, mistä Siegessä pitäisi olla kyse.

Pelisarjan kulmakiviä ei ole kuitenkan unohdettu. Outbreak vaatii pääpelin tapaan saumatonta tiimityötä, hahmojen vahvuuksien hyödyntämistä sekä tarkkoja laukauksia.

Outbreakissa on vain kolme noin puolituntista tehtävää, mutta niistä riittää reilusti hupia pitkäksi viikonlopuksi. Verenpunaisen kuun alla leijuu nimittäin vahva B-kauhun henki.

Suurin harmituksen aihe liittyy siihen, että Outbreak on pelattavissa enää reilun viikon ajan. Mikäli pelaajamäärien jatkuva kasvu ei saa Ubisoftia muuttamaan suunnitelmia, jättävät avaruuszombiet Siegen (ainakin tilapäisesti) 3.4.

Pidempi arvostelu Outbreakista löytyy huhtikuun Pelit-lehdestä.

Julkaisemme myös uuden vuosikatsauksen Siegestä, kunhan kolmas kausi on päässyt vauhtiin. Sitä odotellessa voi edellisen vuosikatsauksen lukea täältä.