Rainbow Six [9]

Kaikki tehtävät ovat suhteellisen helppoja. Poikkeuksiakin on, kuten Operation 5: Lone Fox ja Operation 12: Black Star. Ensin valitaan hyvät miehet, kuten Hanley, Beckenbauer ja Chavez. Puvuksi lähes kaikki luodit pysäyttävä Heavy Suit. Aseistukseksi Benelli tai M16 ja HK45. Varusteiksi ammuksia raskaaseen aseeseen. Laitetaan kaikki miehet samaan paikkaan ja valitaan suosikkimies. Käsketään kavereiden seurata ja edetään aseet paukkuen.

Lone Fox: Kaikki miehet täytyy viedä alas ohjussiiloon, mutta vihollisia ei saa päästää tekemään hälytystä. Hyökkää kahdella miehellä ylempään kerrokseen ja listi jokainen vihollinen heti kun havaitset sellaisen. Hyppää alempaan kerrokseen - se onnistuu vain yhdestä paikasta. Etene nopeasti paikkaan jossa on isoja ohjuksia. Paikan toisessa päässä on ovi ja siellä tikapuut. Laskeudu alas tikapuita ja saavut huoneeseen jossa on lasereilla viritetty oviaukko. Älä mene niistä vielä läpi. Näyttäydy viholliselle joka on lukitussa kopissa ja juokse pois näkökentästä. Odota hetki ja mene aukolle. Teloita vihollinen ja kopin oven pitäisi olla nyt auki. Sen voi avata Lockpickin avulla. Tuo kaikki sotilaasi alas ja juokse lasereiden läpi. Kahden minuutin kilpajuoksu ajan kanssa alkaa. Vie kaksi miestä koppiin vipujen luo ja yksi toiseen hallista lähtevään käytävään. Väännä toisella miehellä vipua ja vaihda nopeasti miestä, sillä molempia vipuja täytyy vääntää. Ota nyt hallintaasi käytävässä oleva mies ja juokse auenneesta ovesta. Huoneessa vaanii vielä yksi vihulainen, joten tapa hänet, mutta Älä ammu pommia. Pura pommi ja keikka on hoidettu.

Black star: Valitse miehet, joilla on hyvä Stealth-arvo ja Demolitions sekä Electronics. Esimerkiksi Chavez, Hanley ja Dubarry kelpaavat. Panssariksi Light Suit, koska se tuottaa vähiten ääntä. Aseilla ei ole mitään väliä. Varusteiksi jokaiselle Heartbeat Sensor ja Locpick Kit tai Electronics Kit. Tehtävässä on muutama tärkeä sääntö. Älä ammu laukaustakaan. Tarkista vähän väliä kartasta missä on vihollisia, sillä ne eivät saa nähdä sinua. Pidä Autorun Off-asennossa. Huoneissa joissa on kattotuuletin on myös hälytin, eli joko kamera tai liiketunnistin lattiassa. Etsi aina katseellasi piilopaikka ennen kuin menet huoneeseen. Piiloiksi kelpaavat WC, kolo seinässä, ovi, kaappi tai aiempi huone. Älä vaihda miestä, jos aiemmin hallinnassasi olleen sotilaan kanssa samassa huoneessa on vihulainen. Vaikka olisit piilossa, niin koneen hallitsema kommando hyökkää heti. Tehtäväsi on päästä toisessa kerroksessa olevalle tietokoneelle pöllimään tiedostoja. Vihollisia täytyy harhauttaa yhdellä miehellä laukaisemalla hälytys ja etenemällä toisella. Viholliset ryntäävät laumana tarkistamaan mikä aiheutti hälytyksen. Yläkertaan päästyäsi tulet huoneeseen, josta lähtee reitti kahteen suuntaan. Molempia pitkin pääsee kohteeseen, mutta oikeanpuoleinen reitti on lyhyempi. Jos kämmäät, niin vihollisia löytyy yläkerrastakin. Yläkertaan täytyy saada tuotua kaksi miestä, eli molemmille reiteille omansa. Toinen harhauttaa ja toinen etenee. Kumpaakin reittiä voi päästä maaliin, mutta helppoa se ei ole, sillä joudut piiloutumaan jopa vaatekaappiin. Koneelle päästyäsi pura tiedostot. Kaikkien miesten täytyy päästä takaisin lähtöpisteeseen, joten harhautuksia täytyy jatkaa. Portaita laskeutuminen vaatii mielikuvitusta, mutta vauhdilla juosten ja piiloutuen homman pitäisi hoitua.

Lisää aiheesta