Red Dead Redemption 2 -pelistä julkaistiin uusi traileri

Rockstar Games julkaisi toisen pelikuvatrailerin Red Dead Redemption 2 -länkkäripelistään.

Päähenkilö Arthur Morgan pakenee rikollispomo Dutch van der Lindenin jengin kanssa erämaahan, kun pankkiryöstö menee pahasti pieleen. Kopla on kätkenyt saaliinsa Blackwaterin liepeille, joten pakomatkaa ei kannata jatkaa kovin kauas takaa-ajajista ja kilpailevista rosvojengeistä huolimatta.

Traileri paljastaa pelistä enemmän kuin ensisilmäyksellä näyttää. Morgan pystyy kantamaan mukanaan enintään neljää asetta: kahta pistoolia ja kahta suurempaa asetta kuten kivääriä ja haulikkoa. Loput asevarastosta kulkee hevosen mukana. Ratsu on hypepuheissa lähempänä kumppania kuin kuormajuhtaa, sillä pitkä yhteistyö konin kanssa palkitaan uniikeilla liikkeillä ja muulla mukavalla. 

Hiekkalaatikkomaisesti pelissä voi pelkän juonessa etenemisen rinnalla metsästää, ryöstellä, kalastaa, pelata pokeria, matkustaa junalla, jahdata (muita) rikollisia palkkion toivossa tai vain samoilla erämaassa.   

Rockstar Games hallitsee hypen. "Rockstarin mukaan tarinassa pelaajan jokaisella valinnalla on seurauksensa, minkä kuulee nykyään liki aina pelien yhteydessä. Lisäksi kerrotaan, että orin pallit kutistuvat kylmässä, mitä en ole kuullut kertaakaan aiemmin realismia kuvattaessa", kommentoi Pelit-lehden tavoittama nimetön asiantuntija.

Peli ilmestyy PS4:lle ja Xbox Onelle 26. lokakuuta.