Resident Evil 3: Nemesis [2]

Loputtomat ammukset kaikkiin aseisiin: Läpäise peli Hard-moodilla alle kuudessa tunnissa, niin saat minipelin The Mercenaries: Operation Mad Jackal. Tässä moodissa saat ohjata Carlosia, Mikhailia tai Nicholaita.

Jokaisella hahmolla on omat tavarat. Nicholailla on Sigpro-pistooli (15 luotia), puukko, Blue Herb ja kolme First Aid Sprayta. Carloksella on konepistooli (100 %, ei lisäammuksia), nopea Eagle-pistooli ja kolme Mixed Herbiä. Carloksen aseet ja lääkintätarpeet ovat parhaassa tasapainossa. Kovat jätkät käyttävät kuitenkin Mikhailia. Hänellä on haulikko, Magnum, Rocket Launcher kahdeksalla raketilla ja yksi Mixed Herb.

Itse operaatio on vaikea, sillä hahmoon on kiinnitetty kahden minuutin aikapommi. Tässä ajassa olisi tarkoitus päästä ensimmäiseen Safe Roomiin, josta pääpeli alkoi. Lisäaikaa saa tappamalla zombeja, koiria, variksia, liskoja ja Nemesiksen. Zombeistä saa kolme, koirista neljä, variksista yhden ja liskoista kuusi sekuntia. Nemesiksen ensi kaadosta saa kymmenen ja toisesta kaksikymmentä sekuntia. Kolmatta kertaa Nemesis ei enää samassa huoneessa nouse. Nemesiksen toisen muodon kaadosta saa peräti kaksi minuuttia. Sen jälkeen tulee taas kymmenen ja kaksikymmentä sekuntia. Seuraavaksi tulee kaksi Nemesistä yhtä aikaa. Tämä parivaljakko kannattaa jättää rauhaan.

Jos pääset Safe Roomiin asti, saat palkkion riippuen siitä, kuinka hyvin selvisit. Loputon konepistooli maksaa 2000, loputon Gatling 3000 ja loputon Rocket Launcher 4000 dollaria. Loputtomat ammukset kaikkiin tavallisiin aseisiin maksaa 9999 dollaria. Jos rahaa ei ole tarpeeksi, pelaa operaatio uudestaan.

Lisää aiheesta