Resident Evil Zero (GameCube)

Vaihtoehtoiset asut: Läpäise seikkailu millä tahansa arvosanalla ja Normal tai Hard -vaikeustasolla. Aloita uusi peli ja varustelistassa on komeron avain. Avain sopii junan komeroon, joka nököttää samassa huoneessa kuin metsästyshaulikko.

Läpäisybonukset: Saat Leech Hunter -minipelin, jos läpäiset seikkailun B, C tai D -arvosanalla. Saat Leech Hunter -minipelin ja konepistoolin, jos läpäiset seikkailun A-arvosanalla ja 3:31 - 5:00 väliin sijoittuvalla ajalla. Saat Leech Hunter -minipelin, konepistoolin ja raketinheittimen, jos läpäiset seikkailun S-arvosanalla ja alle 3:30 ajalla. Arvosanoja ei jaeta lainkaan Easy-vaikeustasolla, mutta Leech Hunter -minipelin saa myös löysäilemällä.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus