San Fransisco Rush

Rekkamiehen roolia pääsee kokeilemaan pitämällä auton valintaruudussa L1+R1 alaspainettuina kunnes kisa alkaa. Valitse auto ja väri.

Tommi Mäkinen on taas maailmanmestari ja San Franciscossa pääsee myös ajamaan rallia. Pidä nyt R1+R2 alaspainettuina auton valintaruudussa. Valitse sitten auto sekä väritys ja ajelet kohta täysipainoisella rallipelillä.

Hanki kaikki avaimet tasolta 1 ja paina alas-painiketta Lowriderin vaihteistoruudussa. Bussikuskiksi haaveilevien on kerättävä kaikki tason 2 avaimet ja painettava alas-painiketta vaihteiston valintaruudussa.

Rakettiluokan Buggyn puikkoihin voi hypätä kerättyään kaikki avaimet tasolta 3. Toimi sitten kuten muidenkin koodien kohdalla.

Mulderit pääsevät kaahaamaan ufolla kunhan vain painavat auton valintaruudussa R1+R2+L1+L2 pohjaan ja siirtyvät vaihteiston valintaruutuun ja painavat x-painiketta (muista pitää olkapääpainikkeet pohjassa). Pidä kolmio alaspainettuna kunnes kisa alkaa ja ajokkina pitäisi olla tunnistamaton lentävä esine.

Taksilla päristellään, jos on voittanut GP-tilan. Vaihteiston valintaruudussa paina taas alaspäin ja taksi pitäisi löytyä. Poliisi on ystävä ja virka-autoilla voi kaahata heti, kun on voittanut Circuit-tilan pelit. Vaihteiston valintaruudussa painetaan jälleen alas-painiketta.

Lisää aiheesta