Shadow Gunner

Voittamattomuus saavutetaan näin: pidä select alaspainettuna ja paina nopeasti kolmio, kolmio ja kolmio. Naputtele tämän jälkeen kolmio, ympyrä, ympyrä, kolmio, ympyrä, neliö, x ja x.

Pelitaso valitaan pitämällä select pohjassa, ja painamalla rivakasti kolmio, kolmio ja kolmio pelin päävalikossa (main menu). Naputtele sitten neliö, x, neliö, kolmio, x, kolmio, ympyrä ja neliö. Aloita uusi peli, pidä select alaspainettuna ja paina joko vasenta tai oikeaa suuntanäppäintä tehtävänvalintaruudussa. Näin peli alkaa haluamaltasi pelitasolta.

Superpyssyt ovat aina hyvä juttu. Jälleen on syytä pitää tuo tuttu select-näppäin pohjassa, ja painaa kolme kertaa kolmio-painiketta. Lopuksi vielä yhdistelmä x, ympyrä, kolmio, x, x, ympyrä, x ja neliö. Kyllä nyt kelpaa präiskiä!

Jos voittamattomuus, mieleisen pelitason valinta tai superpyssyt eivät riitä, jäljellä on toki vielä näkymättömyys. Tämäkin huijaus käynnistetään pitämällä select pohjassa, ja painamalla kolme kertaa kolmio-painiketta. Sitten vain naputtele neliö, kolmio, x, neliö, kolmio, ympyrä, x ja kolmio.

Kuvakulmaa voi vaihtaa pitämällä select pohjassa, ja painamalla taas niitä riivatun kolmio-painikkeita sen kolme kertaa. Jatka koodia yhdistelmällä kolmio, kolmio, x, x, neliö, ympyrä, neliö ja x. Nyt kamera hyppää sankarin yläpuolelle.

Lisää aiheesta