Silent Hill 4: The Room (PS2)

Brand new fear -moodi: Läpäise seikkailu millä tahansa vaikeustasolla.

Moottorisaha: Läpäise seikkailu ja aloita uusi kierros samalla tallennuksella. Mene metsämaailmassa auton lähelle. Moottorisaha on auton takakontin vieressä.

Eileenin sairaanhoitajan univormu: Läpäise seikkailu millä tahansa vaikeustasolla ja aloita uusi kierros samalla tallennuksella. Univormu on huoneessa 303 ja saat sen käyttöösi kolmannella rundilla.

Cynthian erikoisasu: Läpäise seikkailu kaikilla neljällä lopulla ja tallenna ratkaisut samaan tiedostoon. Aloita uusi seikkailu ja valitse Eileenin hoitsupuku. Cynthian päällä on erikoisasu.

Eileenin konepistooli: Hanki vähintään yhdeksän tähteä brand new fear -moodissa hard-vaikeustasolla.

One weapon -moodi: Hanki kymmenen isoa tähteä hard-vaikeustasolla.

All weapons -moodi: Päihitä one weapon -moodi.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus