Sims 2: Apartment Pets (DS)

Lemmikkienpaijauspeleistä ei ole DS:llä puutetta. Nintendogs, Purrpals, Catz, Dogz, Avustajaz - herttaisten virtuaaliotusten hoivaaminen noudattaa samanlaista kaavaa. Öttiäisiä voi kutitella kynällä, niille voi ostaa hattuja, otuksia pitää pestä, silittää ja viikata. Palkinnoksi saa kurnutusta ja purinaa sekä rahaa, jolla ostaa uutta tavaraa.

Apartment Petsin pääpaino on lemmikkien hyysäämisellä kotioloissa ja alakerran lemmikkihoitolasta, josta tienataan pätäkkää. Elukoiden vahtimisen lisäksi asunnossa voi juoksuttaa personoitavaa ihmishahmoa sekä ostaa huonekaluja, mutta täyskokoista Sims-kokemusta ei kannata odottaa. Nukkekotielämä on toteutettu minimaalisesti: vaikka huonekaluja voi ostaa, niiden paikat on etukäteen määritelty. Vaikka telkkarin voi avata ja suihkussa käydä, niillä ei ole pelille kuriositeettia enempää merkitystä.

Lemmikkien simuloinnissa Nintendogs on edelleen viimeistellyin ja luonnollisin kokemus. Jos vanha koira ei enää opi uusia temppuja, The Sims 2: Apartment Petsin monipuolisemmasta eläin- ja tavaravalikoimasta löytyy lisää kohteita hoivavietin hillitsemiseen. Pelimäisyyttä haetaan perussetillä: hetken huvittavia minipelejä, lemmikkien ongelmien diagnosointia ja hoitoa, toteutettuna EA:maisen laadukkaasti, mutta innottomasti.

70

Lisää aiheesta