Snoopy Flying Ace (Xbox 360)

Sarjakuvagrafiikalla kuorrutettu arcadelentely sijoittuu ensimmäiseen maailmansotaan, jossa Tenavien Ressu syöksyy Sopwith Camelillaan koiratappeluun.

Vaikka tematiikka pyörii historiallisten tapahtumien ympärillä, sarjakuvalisenssi pitää huolen siitä, ettei realismi kiusaa. Isopäiset päähahmot räimivät toisiaan mielikuvitusaseilla ja liekehtivästä koneenraadosta pääsee aina karkuun laskuvarjolla.

Kun peliin suhtautuu viattomana viihdetuotteena, se paljastuu mitä mainioimmaksi toimintaräimeeksi. Matseihin pääsee hetkessä mukaan ja erittäin tarkka ohjaustuntuma tekee lentohommista vaivattomia. Toisen analogisauvan taakse kätketyt väistöliikkeet ovat hyvä idea, sillä pyrotekniikan täyttäessä tienoot alta on päästävä nopeasti pois.

Yksinpelin tarkoituksena on valmentaa moninpeliin, sillä löysä kampanja on nopeasti kahlattu läpi, kiitos alisuorittavan tekoälyn. Veitsenterävät kontrollit tekevät verkkopelistä menevää hupia, mutta perustemppujen on syytä olla hallussa. Linjoilla käy hyvin nopeasti selväksi, kuka vie ja kuka vikisee, sillä taitureita vastaan aloituskynnys on varsin jyrkkä. Armoton verkkosota on hauskaa, mutta vaatii keskittymistä.

Toiminnallisena lentoräimeenä Tenavat täyttävät tehtävänsä, mutta matalasta ikärajastaan huolimatta peli ei sovellu aivan pikkupirpanoille. Tarkat kontrollit tekevät lentämisestä helppoa ja monessa suhteessa beagletappelu tuo mieleen wanhan kunnon Crimson Skiesin.

82